Nej...

Blev en gnutta besviken faktiskt, var inge vidare bra avsnitt må jag säga. Men tänker inte skriva massa om det om nån kanske missade avsnittet, kan ju inte avslöja massa då;)
Jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv idag, har varit nyttig värre idag.
Okej, intresseklubben antecknar....men..idag har jag:
Ätit knäckemackor med ägg och kaviar till frukost, yummie=)
Promenerade 3km+ till bussen, well done Louise =P
Åt grönsaker till maten, och melon efter middagen.
Och slutligen så år jag lite godis, men inte mkt...får ont i tänderna av det. Vet inte varför, konstigt är det. Inte ens tandläkaren vet varför det blir så.
Aja, är lite halvstolt över mig. Mår faktiskt bättre när jag äter ordentlig mat och rör lite granna på mig. Är absolut inte ute efter att gå ner i vikt, NO SIR! Men har konstig mage och mår bäst av att äta sunt. Så är det...antecknat färdigt?? ;D
Nu blir det en kopp te eller varm oboy^.^
Have a lovely kväll!!
I'll be back imorgon<3
Kramen

Väntar otåligt!!!

Bara en knapp kvart kvar till GREY'S ANATOMY gott folk!!! Jag förbereder mig på det bästa och värsta, vem ska få leva och vem dör?? Oh my dear...en riktig nagelbitare tror jag =P
Hörs efter programmet!
Kramar

Honey, I'm home!!

Hemma från the school nu, har ätit nam nam middag mami gjort=)
Ohhh!!!
Min duktiga lillebror klarade sitt teoriprov idag!! =D *stolt storasyster*
Nu är det bara körningen kvar, och sen är han min fyllechaffis;) haha nee, kanske inte. Men det är kul om han klarar det, det tror jag allt han gör=)
Nu blir det Unga Mödrar om en stund och lite melon till det. Klockan nio ikväll SMÄLLER DET!!!
Dundun dun....Grey's Anatomy baby!! =D Totally awesome^.^
So bye bye all you readers out there in the bloggvärld!
Hugs and kisses<3

In School

Sitter i skolan just nu, håller på och gör en header eller vad man ska kalla det till min hemsida. Den är inte färdig än, men så här ser den ut hittills=)

Inte så frän kanske, men det blir bättre hoppas jag =P
Have a nice afternoon dudes!
Kramar

Onsdag

Jag är vaken men ändå inte vaken...Hörs senare när jag vaknat.
Kram

Kan inte...

...sova...fan då! Vill inte få sånna här dåliga ovanor igen...mår så dåligt av att inte kunna somna på kvällarna.
It's crap, ett steg framåt kanske är att stänga av datorn...får göra det.
Har nog för mycke som ränner runt i mitt huvud...känner mig sviken...men orkar inte ta tag i det, vill att det ska blåsa bort så jag slipper det...
Aja, nada depp inlägg ska det inte bli nu.
Natt natten<3
Kramar

well hello

Hi there!
Sitter och kollar på Desperate Housewives, me likey =) Är en riktig tv nörd faktiskt^.^
Ska titta lite, duscha och sen sova. Hundarna är inte kvar...sis kom och hämtade dom förut.
Yay förresten! Julia kanske kommer i helgen=D saknar henne massa....så jag hoppas hon kommer=)
NEj, nu fryser jag..det är kalling i päronens sovrum.
So take care, sleep tight and don't let the bedbugs bite ;)
Kramar

Det visste ni inte?! ;)

Jag är rädd för skyltdockor, speciellt sånna som står och sitter runt om i affären. Blir alltid freaked out när jag ser en =P

Jag har aldrig sett ett stjärnfall.

Jag har aldrig sett mareld.

Jag har fått mitt hjärta krossat två gånger...

Jag har blivit bedragen...

Har bara haft en riktigt pojkvän.

Fick min första puss/kyss när jag var 15.

Jag är väldigt svartsjuk av mig.

Jag är ett "hjärtbarn" för jag har ett hål i hjärtat.

Och sist av allt för idag:
Jag är konstig, knasig och knäpp ;D



Tisdag

Howdy hi =)
Sitter här och surplar te, har ytte pytte lite ont i halsen men det ska väck, tänker INTE bli sjuk igen!
Hundarna är kvar=) Systra mi kommer väl innan 13 eller efter det, ingen aning...hon ska väl rida med. Är ju fodervärd till en häst som heter Harley, får följa med henne och hälsa på honom nån dag. Idag är inget inplanerat än, förutom plugg. Det är ju inte dåligt väder så jag måste nog måla färdigt friggeboden innan hösten kommer på allvar :/ Bad av mig att inte gjort det tidigare, men det får bli idag!
Ska ta och äta frukost nu kanske, det blir nice och lite tv på det=)
Talk to ya later!

Saknar sommaren lite,
men ser fram emot en mysig vinter^.^

I'm good!

Wiho alla!! =)
Idag har jag varit på 3 promenader, fatta! Tre stycken =P visst det var en lång och två kortare men ändå! Jag är helnöjd med det =D
Nu blire lite tv mys och sen sova mys med hundarna^.^ Yep, dom är kvar tills imorgon sötnötarna. Blidde inget plugg idag så det blir imorgon när hundarna åkt hem. Åhh....vill jätte jätte gärna få ett jobb, vill ju egentligen inte plugga men det blir bäst så. Slå in det lite djupare i huvudet Louise, plugga!
Känner mig lite frekay knäpp just nu xD
Därav denna weirda text, men nu ska jag sluta skriva innan det blir helt oläsligt ;)
Så have a good evening alla!
Kram kram

Måndag 090928

Morning, sitter här mer två sovande hundar^.^
Åhh vad jag har sovit många timmar inatt, sov inte i sträck för jag vaknade då och då. Men nice kändes det, somnade innan 23 och gick upp nu 10=) Ska passa Elsa och Charlie ett tag till för syster är hos sin sjukymnast. Sen vet jag inte vad jag ska göra, plugga kan vara en bra ide.
Nu blir det frukost, så  talk to ya later!
Kramen

Kvällen

Tjo tjena hej=)
Sitter och gluttar lite tv, ska kolla på Top Model om en liten stund=)
Har ätit lite hemmagjord "glass" eller vad man ska säga=P Asenkelt är det.
Ta en förpackning vanlijvisp och vispa det lite fluffigt sådär, jag tog en påse daimkulor och krossar dom lite lagom. Sen är det bara att blanda ihop det och frysa.  Är inte säker på hur många timmar för min stod över natten, men det är bara att kolla efter då och då=)
Nej, nu blire top model!
So long=)

söndagar är söndagar

Man sitter oftast och inte gör speciellt mycket, många återhämtar sig från en partylördag och andra bara tar det lugnt sista dagen på helgen. Jag tar det mest lugnt, var hos min syster igår men det blev inte speciellt sent för hon skulle jobba 7 idag. Så jag klev upp vid 10 och tog ut hundarna, åt frukost med syster vid 11 på hennes rast. Sen tog jag hundarna och begav mig hemåt, tänkte passa dem så dom inte behövde vara ensamma hemma när hon jobbade. Så nu blir det en tur i skogen tror jag. Ska ner till morfar och säga hej kanske...
Ha det chill amigos!
Kramen

Orkade inte...

blogga idag...har varit iväg halva dagen och sen orkade jag inte helt enkelt. Men så får det vara ibland =P
Ska faktiskt ta och sova tror jag, så himla trött idag. Boring på en fredag med jag don't care.
Ska fortsätta lyssna på Queen nu=)
Natten alla<3

Morfar


Idag är det 23 år sen min morfar dog, jag hann aldrig komma till denna världen innan han lämnade den. Men ändå är saknaden så stor att det gör ont i mig. Min mormor förlorade sin livspartner och min mamma och två mostrar sin pappa. Han har fem barnbarn och har bara träffat en av oss, min syster var drygt fyra månader när han togs ifrån oss. Mitt hjärta värker när jag tänker på att mormor förlorade sin kärlek, på mamma, Carina och Åsa som inte har sin pappa här...och min syster som inte kan komma ihåg honom, och på mig, min bror och kusiner som inte fick ha en morfar.
Vi kommer aldrig glömma dig och alltid älska dig
<3

Hello=)

Först av allt vill jag bara säga GRATTIS till Stina som fick deras lilla flicka Mayia i tisdags=)
Sååå mysigt=)
Bullarna blev bra ialla fall, har inga kort för min kamera är död för tillfället. Nu ska jag bara ta det lugnt, har promenerat, bakat lagat middag och diskat massa idag så jag är trötter.
Ha en mysig kväll alla=)
Kramar

Bullar!

Hej hallå tjena!! =)
Bakar kanelbullar just nu =D Yummie in my tummy!
Var flera år sen ja baka bullar sist men har mami som hjälp så det går nog bra=)
Hörs senare goingar!



Hur var det man gjorde nu igen....??

Natt natten

Nu blir det Grey's Anatomy=)

Tjoho!
Nu ska jag kolla på de två sista avsnitten på greys som gick innan uppehållet, såg ju dom sist med men det är alltid bra att vara up to date=P Man kan alltid kolla på greys=)
Hörs efteråt!
Kramar

090923

Tjenare, idag är det onsdag så då är det skola. Vill verkligen komma igång med min hemsida men är kass på datorer och teknik =P Men men, det kommer nog gå bra hoppas jag. Ska skicka in betygen idag så jag kan söka skola så snart så möjligt. Ohh!! Om en vecka har Grey's Anatomy premiär igen!!! =D YAY!! It's gonna be nice=)
Nej, nu ska jag fixa mig och klä på mig.
Ha en bra dag=)
Bye bye

Tungt

Idag har jag nog haft rynkad panna hela dagen, har känt mig tung i både huvud och kropp. Kanske är vädret eller nått, vet inte riktigt. Det blev ingen promenad, det började regna precis innan jag skulle gå ut och då ångrade jag mig och möblerade om min farm på Farmville xD Töntvarning!
Blev ingen tur till Stenugnsund heller, hade en godkänd kopia av mitt betyg hemma redan. Så det kan jag posta imorgon. Så har inte gjort så mycket idag, imorgon blir det skola. Måste ju brainstorma lite nu innan jag förhoppningsvis ska sova. Hittade en film som jag såg när jag var mindre som jag vill se igen, Ferngully tror jag den heter. Småkollar lite på Systrar i Jeans på kanal 5, har sett den förut så då är det perfekt att blogga samtidigt för man vet vad som händer. Zappa precis till tv400, det går plastikdoktor 90210. Skulle gärna ta upp diskussion om plastikoperationer men orkar inte just nu. Så det får vänta.
Har kollat mera utbildningar idag, det lutar nog mot lärarutbildning. Det är alltid nått jag lutat mot men ångrade mig med åren men nu börjar det kännas bättre. Mina högsta drömmar är att antingen jobba med djur eller skådespela/sjunga, men jag tänker nog mer långsiktigt nu. Det är kanske inte jobb/karriärer jag kan leva på och jag gillar barn och så. Min familj och släkt tror att jag passar bra som lärare och dom känner mig bäst. Men det känns bra, jag vill verkligen skådespela men känner att jag inte vill spendera flera år att försöka komma in i branschen och sen kanske misslyckas. Kanske många som tycker att man inte ska ge upp sina drömmar men att bli lärare än också en utav mina drömmar och kanske den som jag når först och blir mest gynnad av.
Nu låter det som jag försöker övertyga mig själv här=P Nej, jag har bestämt mig för att söka lärarutbildning.
Söker väl skolor i Göteborg, Umeå, Dalarna kanske Borås och säkert nån mer stans, får ju söka så mycket så möjligt.
Nej, nu ska jag göra mig lite te och mysa ner mig i sängen och kolla på tecknat^.^
Sov underbart<3
Kramen

Bild på mig från slutet av 2007

Svar på kommentar

Anna om ska det verkligen vara så?:
De med sina ex är inte lätt.
Vill du ha tillbaka honom ännu?

 

 



Fick denna kommentar utan länk så jag tänkte att jag svarar på den i ett inlägg=)
Svar:
Situationer med ex är aldrig lätta, men jag har aldrig velat ha tillbaka honom sen vi gjorde slut så jag tror att du missuppfattade texten lite men det gör absolut ingenting. Jag uttryckte bara min dåvarande oro för hur han förändrades. Men nu bryr jag mig inte, för det verkar som att man inte kan vara kompis med sitt ex. Inte detta iallla fall, helt ärligt så bryr jag mig inte alls om honom längre. Känns inte ens som att han är min kompis längre så. Ursäka ifall nån fick uppfattningen att jag ville ha tillbaka honom. Så var eller är det inte.
Men tack för din kommentar Anna och jag hoppas att du fick svar=)

Tisdag

Idag händer det nada, blåser och grejer ute så är inte så sugen på att gå ut. Vill promenera men jag vet inte...får se. Sen när mami kommer ska jag nog in till Stenungsund och kopiera mitt betyg så jag kan skicka in till studera.nu och sen är det dags att söka högskola=) känns faktiskt ganska bra, man träffar nytt folk om inte annat när man börjar skola. Hm...det regnar ju faktikst inte ute så kanske ska te en tur i skogen ialla fall...får se vad som händer helt enkelt;) Måste ladda min kamera med, den dog igår det lilla aset.
Skola imorgon, måste sätta mig och brainstorma om hur min hemsida ska bli osv. får göra det sen senare.
Är trötter idag, sovit dåligt värre...bara vridit och vänt på mig...usch och fy. Nej, det får nog bli en promenix i skogen nu=)
Have a nice day!


Det är inte så läskigt som det ser ut^.^

natten

Har fixat några kategorier, ganska onödigt men lättare att hålla koll på vad som är vad. Ska sortera nån dag.
So that't whats happening just nu, ska kolla på Lejonkungen 2  tänkte jag. Maybe sova lite.
Have a good one, night night<3

Nova <3

090920

Min hjärna måste vara sjuk, en tumör kanske? Vissa saker glömmer man hur lätt som helst, men när man verkligen VILL glömma något så går det inte. Varför är det så?
Varför orsakar man sig själv så mycket smärta när man inte vill känna smärtan egentligen...ska man lyssna på sitt hjärta eller huvud? Jag brukar lyssna på mitt hjärta när det gäller kärlek men nu bytte jag till mitt huvud, hittills har det inte funkat särskilt bra. Jag resonerar så att om man vill komma över en person så är det bra att kapa alla band till personen, ialla fall tillfälligt beroende på hur det går med komma över delen. Så jag har tagit bort telefonnummer, sms, bilder ( gömt bort nånstans på datorn ) och låter bli att träffa personen.
Men det funkar ju för h*lvete inte!!
Han finns kvar där som ett litet virus eller tumör i både hjärta och huvud. Vad betyder det när man tycker om en person så mycket att det gör ont även fast personen i fråga sårat en flera gånger om?
Ska det vara så svårt, för isåfall vet jag inte om jag vill vara med...men å andra sidan lever jag fortfarande efter näst intill outhärdliga situationer. Jag tänker fan fortsätta min kamp mot hjärtat och huvudet.
Så jag ska lära mig, lära mig av det jag varit med om.
Hey, what doesn't kill you only makes you stronger!


Fredag...

Hej, fredag idag...varit och handlat lite. Inte speciellt händelserik dag, mår ganska dåligt idag så är inge rolig. Har massa som bara ligger och gnager under ytan...ska lägga mig och börja på season 2 av True Blood. Roligare än så blir inte min fredag. Men så är det ibland.
Hoppas alla andra får en awesome fredagskväll=)
Kramar<3

Kvällen

Hejsan=)
Sitter här och tittar på 28 Days, har varit ute på en promenad. Var skönt att äntligen få komma ut och röra på mig. Gjorde en till video som jag tänkte lägga upp men det blir nog imorgon=) Ska nog ta mig lite kvällsmat tror jag och verkligen försöka lägga mig tidigt. Imorgon blir det Stenungsund och framkalla kort till moster och handla lite, kanske träffa Bamse med om han kan. Har knappt träffa folk på jättelänge, varit hemma länge.
Ha en underbar torsdagskväll=)
Massa kramar<3

17/9-09

Tjo tjena=)
Sitter här och glor tv, ska nog kolla lite mera True Blood. Idag har jag faktisk inget speciellt att göra. Ska nog ta det lugnt, har lite pain i huvudet med för jag lyckades på nån vänster slå i bakhuvudet i en kant imorse och en aj bula kom direkt...fattar inte hur jag lyckas. Ett mystery helt enkelt=P
Man kanske ska ta och åka in till Std och framkalla kort till moster, eller jag vet inte. Får se vad jag orkar, är segis känner jag. Mami åkte iväg med sina systrar och en kompis till Säffsen tror jag det heter, dom ska vara borta tills på söndag. Dom ska ta det lugnt och vandra i skogen tror jag=) Kan väl vara mysigt^^
Ialla fall, här kommer mitt allra första videoinlägg=P Åhh herregud vad hemskt det är, det var ju jättesvårt att få till ett bra. Men ialla fall, enjoy=)

Menar videoinlägg INTE videobloggar xD tabbe av mig! ;D
Ursäkta den dåliga bilden

howdy hi!

Go kvällen, sitter här och glor på idol. Har inget bättre för mig=P Kom hem för nån timme sen, vart i skolan och handlat åt mami. Så nu är jag trötter, kanske blir en tidig kväll ikväll. Brukar alltid somna efter ett även fast jag lägger mig vid tio. Konstigt är det, nån som har tips mot sömnproblem?
Ska ialla fall kolla på lite tv nu. Vet att det är onödigt med korta tråkiga inlägg men jag don't give a shit vad nån annan tycker för jag skriver för min egen skull. Så det så!
Kramar


JZ KRST, som vi säger i gänget!

Idag

Har jag läst ut Eclipse (Ljudet av Ditt Hjärta) den tredje twilight boken, började på den igår kväll=P Hade ändå inget speciellt för mig idag så jag satt och läste ute i solen. Dammsög och lagade middag med fruktsallad till efterrätt också=) så har inte varit helt useless idag;) Jag brukar äta fruktsallad med vaniljyoughurt, det tycker jag är godast=) Som sagt, ointressant dag...men ska spela lite farmville på facebook nu, jag vet att det är töntigt men jag är töntig så det så! =P
Ha en underbar tisdag, imorgon blir det skola för min del=)
Kramar

Bjuder på denna bilden =P

Kärlek, smärta, glädje

Ligger här i sängen och lyssnar på Queen. Filosoferar och njuter av världens bästa sångare.


R.I.P
Freddie Mercury

Lördag!

Hej, jag leker med Julia hela helgen! =D

Hon har blivit brunett nu=)

090910

Det kliar i fingrarna på mig för jag vill skriva men jag vet inte vad...det har inte hänt så mycket i mitt liv denna veckan så jag vet inte...en bra sak är ialla fall att Julia kommer imorgon=D Har inte träffat henne på jääättteelänge=( Så det kommer bli roligt=)
Hoppas jag får passa vovvarna igen också^^ Sist jag passade dom så slängde en granne ur sig en helt onödig kommentar. Elsa är en amstaff, american staffordshire terrier så hon är en så kallad "kamphund". Det finns bilder på henne här på bloggen och hon är en urfin hund och är så snäll och go. Så grannen kommentera att Charlie var liten, han är ju en chihuahua. Men sen tittar hon på Elsa och säger: Sånna som dig har jag läst om i tidningen så dig tänker jag inte hälsa på.
Vad fan är det för attityd?! Hatar fördomsfulla personer!! Fy fan säger jag bara!
Tänker inte skriva ett långt inlägg nu om vad jag tycker och vad andra tycker om dessa hundar. Det enda jag vill säga är att dessa "kamphundar" har fått ett orättvist rykte. Det är ägaren som gör hunden till vad den är, visst det finns hundar med dåliga gener men det är ägarens ansvar att uppfostra hunden rätt!
Elsa har aldrig visat några aggressiva tendeser och är jättesnäll och kärvänlig hund. Så innan folk öppnar munnen kan dom ju först veta vad dom snackar om. Amstaffar är underbara hundar!=)
Alla har rätt till sina åsikter, men jag gillar inte fördomar.
Nu ska jag plinga Julia, ta en dusch och titta på en film eller nått. Imorgon ska jag och mami till farmor=)
Ha en underbar torsdag alla!
Kramen

night night

Ännu en dag har kommit och gått, har inte hunnit med så mycket som jag skulle kunnat hinna göra. Men men, sånt är livet. Jag städade lite ialla fall, hängde tvätt, gjorde läxa och lagade middag + diskade. Inte illa pinkat ;D
Nej, men skämt åsido...en helt okej dag. Mår lite bättre, lite snuvig bara. Inte så ont i huvudet som jag haft innan, så det är nice. Nu ska jag duscha tänkte jag och imorgon blir det till att följa med syrran till Ikea och sen bär det av till Skärhamn och skolan. Har egentligen inte så mycket att säga och vill inte skriva ett långt meningslöst inlägg så då såger jag kort och gott, godnatt och sov gott=)
Ojj, vilket rimm det blev=P
Natt natten, kramar

8/9-2009

Morning, sitter här och precis betalat mobilräkning...blää för det! Gick upp för nån timme sen, ska äta frukost tänkte jag. Förkylningen är bättre men inte bra=( Men jag är positiv och hoppas på det bästa, äter frukt och nyttigheter för att jag ska bli frisk som en nötkärna^.^ Vill vara helt frisk  så jag kan promenera massa och grejer. Aja, nog om mitt snor;) Idag blir det att göra mulitmedia läxan och kanske måla friggebod om vädret vill. Blir nog inte mycket uppdatering idag för jag orkar inte sätta på datorn eller sitta vid datorn. Så ska försöka skriva nått längre ikväll, ska ju vara mamma idag och laga middag. Mami jobbar så då får jag laga mat åt papi som jobbar så hårt och lillebror som pluggar så hårt=) Det blir en egen påhittad asiatisk gryta med ris till, den är yummy och spicy! Vi älskar stark mat, och då menar jag stark mat =P
Men ialla fall, ha en fin tisdag så höres vi=)
Kramar

Wow!

Jag ligger redan i sängen, tro det eller ej =P Charlie bestämde sig för att gå upp strax innan nio idag igen, det måste vara riktigt längesedan jag var vaken innan nio hela helgen. Ojj my jösses^^ Så nu är jag trötter mega, ska stänga av datorn snart och försöka somna innan klockan tolv för en gångs skull=) Har passat hundar idag igen, var och äntligen hälsade på mormor=) Hon fick ju komma hem igår, så jag var där ett tag och bara prata. Sen har jag vart på promenad med Elsa och Charlie i skogen. Gick till kyrkogården och hälsade på morfar<3
Nej, nu blir det sleepy time. Ha en mysig söndag=)
Kramar

Hon har så nice röst=)

Höst?

Hej, sitter här helt jättetrött. Passar Elsa och Charlie och dom bestämde sig för att vakna halv nio, så jag har varit uppe ett tag. Börjar bli trött nu...får sova lite middag sen kanske. Det kan vara ganska mysigt^^
Hundarna sover iaf nu så jag förstår inte varför dom skulle upp så tidigt=P Ska ut i skogen med dom snart så får dom springa av sig=) Och så kanske jag hittar svamp. 
Jo förresten! Mami och lillebror är och hämtar mormor på sjukhuset=) Äntligen ska hon få komma hem, en vecka på sjukhus kan inte vara roligt. Så förhoppningsvis kan jag hälsa på henne imorgon=) Känner mig nästan helt frisk nu, har lite ont i halsen och lite snuvig men annars bra. Ingen hosta längre hoppas jag.
Så idag blir det:
* Ut med hundarna på promenix=)
*Ta en riktigt lång varm dusch^^
*Ringa big sis
*Chilla järnet=)

Nu vaknade Elsa och gav mig en puss^^ så nu blir det ut skogen!
Ha det så bra=)
Kramar

good night

Hej=)
Sorry att jag inte skrivit idag, men har inte riktigt haft nått skrivsug. Hade en dålig eftermiddag igår, och idag har jag städat hela dagen och varit ute i skogen och plockat svamp med mami=)
Uppdaterar mer imorgon om vad som pågått, ska försöka utplåna det sista av min förkylning och försöka sova snart. Ska bara kolla lite på True Blood, har liksom missat första avsnittet så ska kolla om det är nått att ha^^
Sov underbart alla=)
Natt natt, kramen

Onsdag

Hej hej, förkylningen spökar fortfarande...hostan håller på att försvinna hoppas jag. Så håller tummarna för att det ska vara över nu. Helt okej väder idag, inget regn ialla fall. Ska greja lite hemma, äta och så. Och sen när mamma kommer hem från jobbet så åker jag till skolan.
Så ha en underbar dag alla=)
Kram

Bilden är från tidigt i våras

Yay sol!

Att solen och lite värme lyckats hitta hit idag fick mig faktiskt att må lite bättre, ringde mormor också=) Hon lät lite annorlunda men ändå ganska pigg och glad, så det kändes bra. Hoppas bara att hon får komma hem snart. Om inte vill jag bli frisk så jag kan få träffa henne.
Idag har jag inte gjort så mycket hittills, kollat lite jobb, gjort en del av läxan och pussat min Nova babe^^
Snart kommer mami hem från jobbet med, skönt med lite sällskap. Känner att krafterna lite smått hittar tillbaka, kroppen känns lite lättare men huvudet är fortfarande tungt. Räddade en lite birdie förut förresten, den flög in i fönstret så jag tog på mig handskar och plocka upp den för den låg på marken. Den hade inte brutit något och blödde inte nånstans, verkade bara chockad så jag höll i den en stund och sen ville den ner på marken och hoppade iväg och så smånigom flög den=) Så det var tur att den klarade sig.
Nu ska jag vänta på mami. Vi hörs senare=)
Ha det underbart så länge och njut av solen^^
Kramar

Min Nova<3

regninga dagar

Har bara suttit idag och suttit, mamma var och hälsa på mormor<3 Jag vill med träffa henne....men får inte för jag är sjuk. Det är riktigt jobbigt, har ialla fall ett telefon nummer nu så jag kan ringa henne imorgon. Hoppas på att min hosta försvinner så jag med kan hälsa på henne. Nu ska jag mysa ner mig i sängen och förhoppningsvis sova. Ha det underbart alla<3
Natt natt, kram
RSS 2.0