Poems

I dream of you every night.
You're in my heart day and night.
I just can't forget you and that's not right.
If you don't want me then tell me so, and give
back my heart cause it wants you so.
If you're gonna break it then do it now,
cause it's harder to love you and not be loved back.



Always so far away and never near.
I want you so but you're not even here.
My body and heart screams for you...
but you are so far away that you can't hear.
I want you so bad but still you're not here.
I'm getting tired of screaming...
why can't you just hear?




Constant thinking, always of you.
My mind is poisoned...maybe by you.
I have so much on my mind, not only you.
Will it get better, I hope it will...I do.
Confusion is total and it breaks me down.
Can someone help me...I don't want to break down.

Go kvällen!

hej alla glada!
Idag har det varit segt....fick gå upp halv 7 imorse, skulle köra pappa till almö för han skulle åka med en arbetskamrat till jobbet och sen till Litauen senare under dagen. Han ville inte att bilen skulle stå ända tills på fredag, så då kan jag ha den!:) Åkte hem sen och försökte somna om, lyckades^^ Sen gick jag upp igen runt halv 11.....åt frukost och titta lite på tv. Sen senare kom mami hem och gjortde mat, namnam=) Åkte till yogan, it's nice....barbro tyckte jag och syrran var duktiga=) "stolt" :P Sen följde jag med sis hem och vi tog en lång promenad med elsa babe. Kändes riktigt bra, bra gjort Louise! ;) Sen bosatte vi oss i soffan och gluttade på desperate housewives, very nice. Hon skulle jobba så jag fick tyvärr åka hem efteråt....så nu sitter jag här i sängen och filosoferar^^
Tänkte lägga upp lite dikter också.
Ha en lovely kväll=)

Grattis!

Grattis på 2-års dagen underbara söta Elsa-bus=)

När vi hämtade henne i Malmö=)

Såå söt!

Nu är hon stor=)

Lördag

Godkväll eller godnatt
Har haft en bra dag idag, gick upp vid 10...körde upp bror min så han kunde förbereda ordentligt för middagen han skulle göra idag. Päronen hade åkt till Tibro eller nått på bilträff/mässa. Jag åt ialla fall frukost i lugn och ro, kollade lite på disney channel:P haha lite barnslig är jag allt. Sen ringde syster och hon skulle på party ikväll så jag erbjöd mig att passa hunden, syrran skulle till torp en stund så jag följde med och hämtade elsa på samma gång. Vi gick till systemet och hon laddade upp för kvällen, jag köpte bara lite eftersom jag inte har så mycket money. Sen träffa vi på mamma och pappa som var på väg hem, så vi pratade lite och sen skildes åt. Vi gick till 3 där syster skafade nytt abonemang och fick en flashig samsung touchwiz.....avis^^ . Sen tog vi ett varv på maxi och jag köpte lite chasewnötter för jag kände att det var bättre än att äta chips. Vi puttrade hem sen. När jag kom hem fick jag hjälpa lillbror och tog en promenad med elsa, sen fick vi äta namnam maten han gjort, tackar bror=)
Vi kollade på Beck - I Guds Namn som vi spelade in i söndags, usch vad hemsk den var. Sen efter den började Keeping Mum, askul film. Jag och mamma kollade, för pappa somnade i fåtöljen som vanligt :P Jo förresten! Ni släckte väl era lampor mellan 20:30-21:30?! Det var ju Earth Hour, vi släckte iaf och våra grannar. Då kände man sig duktig=) Jao det var min dag ungefär, diskade lite för en stund sen och var ute med hunden igen så hon fick kissa lite innan sovdax.
Hmm....vad gjorde jag igår....jo just det, var och handlade med mamma och sen med lillebror. Mamma åkte på dammiddag som dom kallar det:P hon träffar sina vänninor och äter och dricker typ^^ Jag åt tacos...mmm namnam=) med pappa och bror. Sen åkte jag till Jeasmine, vi att och degade i köket ett tag och åt godis med småkillarna. Sen senare kom Petter och så kikade vi i lite tatueringstidningar och sen kollade vi på Twilight!!=) me likey that movie! Sen hämtade jag mamma och sen sov typ. Så helgen har varit ganska lugn och skön. Så nu ska jag försöka sova, har svårt att somna för det är en person som spökar i mitt huvud hela tiden:/
Sov gott alla underbara
Kramar

kanske, kanske inte

god natt...
det var ett tag sen jag skrev, men men. Idag har jag dansat runt i huset till nice musik. Sen åkte jag till Jeasmine och hämtade henne, vi hamnade hemma hos mig. Vi satt oh kollade i massa gamla djurböcker som vi fick när vi var små. Askul va de! Fast jag blev ganska mycket freaked out när det kom bilder på ormar:S
har världens ormfobi....det var lite kul för jag var den som bläddrade så när jag såg att det var en orm på sidan skrek jag till och kasta iväg boken typ:P illa illa. hon var inte där så länge tyvärr men det var kul ändå. Älskar dig gumman babes<3 sen skulle hon tatt en buss till stenungsund men det gick ingen bra så jag körde henne till stationen där vi väntade på petter och tarzan som skulle komma med tåget. Vi satt i bilen och pratade om "the mystery man", sen kom vi in på att både hon och  jag lider av hemsk svartsjuka. Det är knäppt för jag blir svartsjuk på mina vänner, varför? Det är allt bra konstigt.....tror det är mitt ex som fått mig så svartsjuk för han gick bakom ryggen på mig lite sådär....men men, man får lära sig hantera det. petter och tarzan dök iaf upp efter en liten stund så det blev bye bye til jeasmine och jag begav mig hemåt. Ringde min moster på vägen för att kolla om hon kollat posten, vill ha mina deklarationspapper och se my verdict. Men hon var inte hemma så det sket sig. Kom hem och mami hade bakat chokladmuffins, mums=D Så vi fikade lite, sen kom jag fram till att jag inte hade mycket att göra så jag tänkte följa med min syster till stallet och kolla när hon skulle rida som jag brukar på torsdagar. Ville inte först men ångrade mig, frågade mamma med och hon följde faktiskt med:P Så vi och syrrans vovve kollade på när hon var på lektion. Sen åkte vi hem och det kom förbannad snö! Vill inte ha....tror det snöar fortfarande...aja vi kom hem, pratade lite med bror min. Han ska göra tre-rätters middag på lördag och päronen vet inte vad det är så jag ska hjälpa honom handla och så. Det blir kul kul, lite kvalitestid med lillbror.
Ja, så jag satte mig vid datorn lite...pratade på msn med en kompis. Kikade runt lite på internet och kom fram till att jag inte skrivit här på ett tag. Ska försöka uppdatera mera. Men nu är det väl dags att nana, måste tvätta ansiktet ordentligt först, har en ajfinne som inte vill försvinna....imorgon blir det kvalitetstid med mamsen, hon är ledig. Vi får se hur resten av dagen artar sig. Sov underbart ni som fortfarande är vakna=)
Hugs & Kisses
bus vovve i snön
vovve i snön=)

...

I can't fix what I've broken
but I can pick up the pieces and hold them close to my heart
and hope that someday it will mend your broken heart
<3



Du och jag
han kom du försvann
mitt hjärta tillhörde alltid dig
vi tog ett steg
men du ville vara fri
du trampade på mitt hjärta
men det tillhörde ändå dig
vi tog ett steg
men nu står vi still
jag vill så mycket mer
men vågar inte
snart ska du försvinna
men det tillhör fortfarande dig
jag önskar jag kunde säga
hur mycket du betyder för mig




never stop dreaming cause there will be no dreams
never stop hoping cause there will be no hope
never stop laughing cause there will be no joy
never stop loving cause there will be no world




all I ever wanted was to be me
but in this crazy world I've lost all of me
how do you find it
under a rock?
have someone stole it or is it just lost?






Torsdag

Imorse var jag på arbetsförmedlingen på möte om "jobbgaranti för ungdomar". Sen gick jag in på systemet och skrev upp mig på deras sommarjobbare lista. Ska till statoil och varekilsboden med sen. Håller tummarna. Är lite trött faktiskt, det är längesen jag gick upp tidigt men man får gjort saker. Handlade lite, kom hem och började packa saker. Börjar bli lite tomt i hyllorna. Ska möta mamma i varekil sen så ska vi byta bil. Får låna volvon så jag kan köra så mycket saker så möjligt. Jag hoppas jag är helt färdigflyttad på lördag. Ska till min syster sen och äta lite middag innan hon ska rida ikväll. Eftersom jag har hennes bil brukar jag köra och kolla på, på så sätt kan Elsa också följa med. Hon blir jättetrött av att kolla på när maria rider och så blir hon liten ledsen för matte inte är med henne:p Ska fortsätta packa nu, ha en bra dag.
Bye bye

Onsdag

Goddagens.
Börjar äntligen må bättre, är väldigt trött men halsen är lite bättre. Känns som vanligt halsont. Har varit iväg och fixat nytt recept och åkte en sväng och sa hej till Jeasmine. Vi prata lite, gosade med Bingo-katten och jag hälsa på hästarna innan jag åkte. Nu ska jag äta, sitta still och ta det lugnt lite. Sen ska jag packa grejer. Det är inte förrän man flyttar som man märker hur mycket saker man har. Ojj jösses! När jag kom hem förut hade jag fått det orangea kuvertet:p Snacka om att känna sig gammal när man får grejer om pension. Har inte ens jobb för tillfället.
Nej nu är jag hungrig. Ciao

hello

Jösses, vad grejer det händer i desperate housewives. Tycker fortfarande att gabrielle och carlos är det gulligaste paret. Har fortfarande pain i halsen men har samlat kraft till att duscha, det är skönt att ta en dusch för det känns som man "sköljer" av lite av sin sjukhet:P Ska nog diska med, om jag orkar. Ska uträtta lite ärenden imorgon även fast jag är lite seg. Måste hämta lite recpet och ska nog ringa sjukhuset om lite rådgivning. Har nämligen ett så kallat blåsljud på hjärtat. Föddes med det, har ett litet hål i en utav hjärtväggarna. Det kallas blåsljud för om man lyssnar på hjärtat hör man ett litet pysljud typ. Det påverkar mig inte så men om jag ska göra "ingrepp" att man på nått sätt går igenom huden måste jag ha en stöddos peniccilin. För om det nu skulle bli infekterat så finns det stor risk att infektionen går till det lilla hålet. Vill tatuera mig och pierca mig men båda två innebär ju att man går igenom huden, men jag tänkte så att det borde vara mindre riskfyllt att tatuera sig för det är så ytligt och piercing är liksom rätt igenom. Jag tatuerar mig hellre än piercar mig men skulle gärna vilja göra båda. Så jag tänkte ringa och kolla med läkaren, min mamma ringde en gång för några år sen men de avrådde såklart. Men ska ändå ringa igen. Om nån har tips eller har samma problem eller vad man kan kalla det är jag öppen för förslag och åsikter.

Aja, nog om det problemet. Nu är det dags att fixa och så. Om jag har kraft nog ska jag packa lite saker. Vill flytta nu så jag kan komma iordning hemma. Jag och pappa ska bygga en fin utebur till Nova-kanin så hon kan flytta ut till våren. Repris av big brother på tv400 igen:p är ganska kul att kolla på faktiskt. Om man inte har nått bättre för sig som jag då;) Ha det nice!

Nova-bebis

tjallå

Halsen känns okej faktiskt, brukar bli sämre på kvällen men det har varken blivit värre eller bättre. Pratade lite med Jeasmine nyss, och ringde min big sis efter det. Vi brukar kolla på grey's anatomy varje onsdag tillsammans, så vi bara brainstorma lite om morgondagen och om helgen. Får väl flytta i helgen eftersom jag var tvungen att gå och bli sjuk:/
Men det är helt okej, huvudsaken är att jag fick flytta hem överhuvudtaget. Nu är det dags för desperate hosewives!:)
Hörs senare.

up and down

Hej hej.
Mår lite bättre i halsen. Fixade lite makaroner med sås som gick bra att äta. Har bara degat i soffan hela dagen, kunde inte gå på yoga idag:( hoppas inte syrran blir putt på mig. Har suttit ett tag och funderat på om jag kanske ska klippa av håret....hade lite kort en gång men kommer inte ihåg om jag passade i det. Just nu går det en bit nedanför axlarna, men kanske ska klippa till hakan kanske. Har ju inte råd att gå till frisören heller. Det är illa det här.
Ska diska lite om jag orkar.
So long!

Gustav

Här är underbara katten...
Goskatten

seg dag...

God morgon...tror jag har fått halsfluss. Vet inte riktigt hur det känns för jag har nog inte haft det innan. Men jag har aldrig haft såhär ont i halsen innan och Jeasmine trodde det kanske kunde vara halsfluss men jag vet inte. Ska kurera mig med te och film idag. Får nog hoppa över yogan ikväll. Det är drygt att det gör ont när man försöker äta. Får nog äta makaroner eller nått till middag sen. Denna dagen lär ju inte bli så intressant att skriva om. Just nu kollar jag på Raising Helen, på "svenska" heter den Helens små underverk tror jag. Vilken person har översatt det egentligen.
Ville ju ordna så jag kunde låna mammas bil så jag kunde köra grejer hem. Orkar väl inte vänta till helgen med att flytta. Ska nog ta kläder, tvn och Nova så kan jag ta resten senare. Pappa ska hyra släp på lördag så han kan köra min säng, tv-bänk och bord typ. Ska kolla färdigt på filmen. Hörs senare kanske.
Kram

nyskapande

tjo!
Kände för att prova på att ha en blogg. Är ganska nyligen fyllda 20, bor på orust med min moster men har misslyckats i mitt försök till självständighet och ska flytta hem till mina underbara päron igen. Tack för att jag får komma hem igen=)
Har nada jobb och studier är inte min starka sida. Men jag saknar underbara askerön så det blir ändå skönt att flytta tillbaka. Bättre det än att sitta och må dåligt. Ja...har som sagt mina päron, min stora lillebror som är längst i hela familjen:P och min big sis=) Hon har den bästa hunden nånsin våran söta Elsa-bus, kan lägga upp bilder senare. Jag har min sötnöt kanin Nova och några fishies i akvariet.  Sen onödig fakta..men päronen har en bamsekanin, Musse...några fiskar i en damm och akvarie och lillbro har undulaten Borat:P Orginellt namn. Vi hade världens underbaraste katt men han gick bort i oktober förra året....R.I.P Gustav älsk....ska lägga upp bilder på honom..han var goast av alla katter som finns=)
Bloggen får väl handla om mitt onödiga tjöt som flyter runt i huvudet på mig, hur jag ska ta mig ur arbetslöshetsträsket och komma back on track. Har ju inte pengar direkt så jag kan inte bjuda på skvaller och berättelser om utekvällar och shopping. Men har ju ett nice gäng som jag har roligt med ofta, men orkar inte ta allt på en gång. Ska berätta om dessa karaktärer senare om det ens är nån som är intresserad av att läsa detta;)
Just nu sitter jag och kollar på gamla repriser av big brother, vilket program alltså. Aja...om jag är vaken kanske det kommer mera sen. Har dödens ont i halsen så det blir nog svårt att sova.
Have a good one!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0