hej hej!

Tillbaka=P eller jag hoppas det, eftersom mitt internet inte funkar ordentligt än så orkar jag inte sitta inne och greja med det när det är varmare än varmast ute!!=)
Annars är det helt okej med mig, hade en mysig midsommar med bigsis, Julia och Anna. 
För övrigt finns det massa som gnager under ytan. Men jag har inte orken att ta tag i allt just nu. Vill bara njuta av sommaren. Var tvungen att ta tag i lite inatt, men det kändes ändå bra. Jag hoppas det blev bra ialla fall...
Nu ska jag äta lite och sen åka ner till stranden med Elsa vovven=)
Ha en underbar dag i solen!!!
Kram

natt

Kan man sluta känna?

en vägg eller en väg?

Jag har fastnat, kommer ingenstans. Alt går varken framåt eller bakåt. Jag är trött, inte sova trött utan trött på folk runt omkring mig. Hur klarar man av att varje veckan och helg göra samma saker hela tiden om och om igen?
Du ****** jag förstår nu precis hur du kände dig. Men så är det ju helt olika situationer, du har alltid varit där medans jag är den "nya". Och nu när inte du är här så fortsätter allt som vanligt, jag saknar dig som in i helvete men gör nån annan det? Jag är glad över mitt beslut jag tagit, hoppas jag har kraften att ta fler. Det behövs, det här var bara ett litet beslut men det kändes ändå så skönt. Det finns ett beslut jag måste ta tror jag, men jag vill inte. Inte alls. Det är som den sången, Dashboard Confessional - Stolen. Han sjunger, You Have Stolen My Heart. Det låter helt töntigt men så är det, det går inte få bort dig ur mitt huvud eller mitt hjärta. Jag vet att jag orsakar mig själv massa smärta eftersom jag inte kan med att släppa taget. Men det känns ibland som att jag har kommit över, men så hör jag din röst i telefonen eller ser dig. Och då kan jag inte, för hela mitt hjärta och min kropp bara skriker efter dig. Jag har gjort saker jag aldrig någonsin trodde jag skulle göra, men jag har gjort dem. På grund av dig, mina starka känslor. Kan kärlek vara farligt? Ja, jag tror det. Jag har tappat  bort mig själv i all denna röra. Fast jag kanske inte ens visste vem jag var innan heller. Men jag mådde bättre och sämre innan allt. Jag hade ju min dåvarande pojkvän i nästan 4 år, vem var jag med honom?
Om jag har turen att ha ett förhållande igen så ska jag lova mig själv att aldig tappa bort mig i det.
Jag står här och trampar en grop, den blir djupare och djupare ju mer tid som går. Jag vill att nån, helst du kommer och hjälper mig ur den. Har slutat ställa krav nu. Jag ska hjälpa mig själv. Inte vara beroende av mina vänner, men min familj.
Familjen är den som räknas mest och längst. Och dom finns här för mig och jag älskar dom för det<3
Men nu är det bara att vänta, på vilka beslut som tas av mig och runt omkring mig.


Okej, nu ska jag ut och steka i solen^^ Man får passa på medans den är framme=)
Angående inlägget ovan så behövde jag skriva av mig, se det på svart och vitt.
Men nu så släpper jag det för tillfället och njuter av värmen och solen och livet!
Kramar Louise<3

natt natt...snart;)

ska lägga mig, snart^^ det brukar ta ett bra tag innan jag ens hamnar i sängen=P
men sov underbart alla!!
Kramen

Så gott ska jag försöka sova inatt^^

8/6-2009

Jaha, hejsan hoppsan!!!
ska börja uppdatera massa, måste bara ¨få ordning på mitt internet. Det går knappt öppna sidor längre, tar åratal att ladda. Gillar absolut inte elektronik faktiskt.
Har kört mamsen idag och vart på apoteket, roligare än så var det inte=P
ska kolla lite tv nu, sen "ta hand" om mig själv. Tjejstuff vettni^^
nagellack, peeling, scrub sånna grejer=) kanske uppdatera lite sen senare^^
Ha det prima!
kram kram

helg...nej

hej hej
helgen har varit TRÅKIG!!! Har bara varit hemma och gjort nada, bara ätit gott och slöat. Kanske låter skönt men nej, tråkigt hade jag. Aja, ska försöka uppdatera mera men internet bara krånglar hela tiden.
Är det nån som vet mycket om trådlöst på laptop???
Kollade om nätverkskortet pajjat men det funkar, mamma har trådlöst på sin dator men det funkar inte på min och pappas. Det står bara begränsad åtkomst. Så jag måste dra fram en sladd när jag behöver internet. Inte så kul.
Skulle verkligen behöva hjälp med detta.
Ska lägga mig och kolla på lite Scrubs nu.
Sov gott!!!
Kramen

ojjsan hoppsan

hejsan godagens gokväll
ojj vad slapp jag har varit, inte mycket uppdatering här inte=P har inte hänt överdrivet mycket på denna fronten. Var en stund med Jeas, Petter, Tarzan, Bamse och Sofia igår. Jeasmine tog bort sin tandställning nämligen så jag var tvungen att se henne^^ Hon var jättesöt!=) Värsta snyggingen ju=P
Idag har pappsen och jag kört några tjejer som tog studenten, tänk det är exakt ett år sen jag tog studenten idag.....jag har dock inte kommit nånvart=( arbetslös.....it sucks!
Aja, nu sitter jag här och tittar på Rosa Pantern med papi. Blir nog en lugn helg för min del. Vill ha stekande sol bara så jag kan pressa^^
Om nån är inne och läser lite, fråga nått vettja. Anything=)
Have a good one!

Jag hade för övrigt världens sötaste hamster för några år sen^^

Tuffs<3

monday today

halloj!!
Varmt och stekigt idag igen=) Åkte till Std och köpte sen morsdag present till mami, en kärlekslilja eller afrikansk blå lilja. Stor fin blomma, hon blev glad=) ¨Var och köpte en håv för jag och jeasmine tänkte fiska krabbor imorgon^^
Efter handlingen åkte jag hem och bytte om och åkte till bigsis som var nere med elsabus vid gamla badet. Lekte lite med vovven, hade köpt en boll till henne som såklart gick sönder direkt=P ÅRETS FÖRSTA BAD IDAG!! det var lite kalling men skönt efter ett tag, solade med sis sen. Topless faktiskt....ganska vågat men bra bekvämt. Aja ibland får man busa lite, det var ju inget folk där. Har bakat en go rabarberkaka med mamma med.
Ohh!! kom på förut att lillbror har ett luftgevär, så jag letade upp det för att skjuta lite=P hittade dock inga måltavlor så jag gjorde egna. Var ganska grym på att skjuta, de flesta skotten hamnade nära mitten=)
Så nu väntar jag fortfarande på The Hills sista avsnitt, kommer ikväll på hemsidan. Gick på tv i USA igår men det kommer inte på hemsidan förrän ikväll. Så jag får så snällt vänta.
Ha en bra kväll, njut av värmen=)
Kram kram
RSS 2.0