hej hej

Nu är det en vecka sen jag blogga sist, andledningen till det är väl att min syster hamnade på sjukhus förra tisdagen...igen..och sen efter det blev jag sjuk. Så jag har liksom inte haft lust eller ork att skriva. Men nu ska jag komma igång igen=) har till och med börjat bli duktig och ta kort om dagarna^^ så då blir det ju roligare att läs aoch så här när det är lite bilder att titta på=) Varför systern min var på skujhus orkar jag inte förklara, hon har astma och så. Hon "bodde" här hemma med mig och lillebror några dar för hon inte ville vara ensam. Träffat Julia också=)
Hon hade kalas i lördags för idag fyller hon år, GRATTIS BABE!!!=D
Hon fick en flaska vin och speciellt godis som är svårt att hitta, men hittade det nu som tur var=) Har precis ätit en yummy middag^^ jag gjorde en thaigryta av nått slag typ=P jättegott blev det, gjorde den riktigt stark eftersom jag och lillebror är sjuka. Rensa piporna lite^^ Har varit i stenungsund idag, var på banken först och växlade päronens norska pengar och gav de till brossan så han kan betala sin halkbana. Var på systemet och köpte en vinflaska till mamma och pappa som jag lånat. Kikade lite på gina tricot och cubus med, hittade inget på gina men köpte en tröja på cubus för 50kronor bara, och ett par ljusgula jeans för 99kr=) alldeles lagom tycker jag! =P
Ska lägga upp bilder på dem. Sen senare ska jag lägga upp lite kort från Julias kalas med=) Imorgon ska det städas ordentligt! och tvättas.
Nu ska jag diska efter maten, sen blir det mys framför tv och So You Think You Can Dance=)
Talk to ya later!!
Kram

Tröja 50 spänn!

Brallor 99 kronor, lätt värt!=)


Kommentarer
Lavonno

bra köp!

2009-08-01 @ 21:42:11
URL: http://lavonno.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0